Onsdag 17. september arrangerte vi et fysisk nettverksmøte i Gjensidige sine lokaler. Temaet var «Fremtidens muligheter?».
Foredragsholdere var:
Matilda Aronsson – Nortura
Daniela M. Hamborg– EY
Stephan Härdi – DnB
Daniel Chaibi – Foodback
Arrangementet tok for seg tre sentrale temaer innen fremtidsrettet arbeid: bærekraft i matproduksjon, KPI-styring og kunstig intelligens.
Matilda fra Nortura åpnet med et innlegg om rammevilkår for norsk matproduksjon og hvorfor bærekraft handler om mer enn klimautslipp. Deretter viste Daniela fra EY og Stephan fra DNB hvordan systematisk KPI-oppfølging kan styrke resultater, kvalitet og samhandling. Til slutt presenterte Daniel fra Foodback hvordan AI transformerer arbeidet med kundeinnsikt. Han brukte eksempler fra kjente næringsbygg som allerede benytter løsningen, og viste hvordan Foodback bruker kunstig intelligens til å effektivisere analyse og forbedringsarbeid. Det ble også gjennomført en omvisning i Gjensidige sin kantine.


