Velkommen til den digitale møteserien med tema fremtidens bespisning, «Hva innebærer fremtidens kantine etter covid-19? Den verden vi kommer tilbake til, vil ikke være den samme vi forlot 12. mars 2020. Pandemien har endret arbeidsplassen. Gårsdagens kantineløsninger med store buffeter er kanskje historie. Vi omgås i mindre grupper og spiser alene eller sammen med noen få med god avstand. Vi «lunsjer» på annen måte enn før korona. Hvordan påvirkes og hvilken utvikling vil vi se innen: Matkonseptet, logistikken, produksjonen og bespisningsarealet? Hvordan tror dere den «nye normalen» vil bli for kantiner i bedriftene?»
Vi har invitert en kantineleverandør, en bedriftslege, en interiørarkitekt og en kantineutstyrsleverandør til å dele sine synspunkter på:
Hva innebærer fremtidens kantine etter covid 19?
- Hva må endres i måten vi serverer mat på?
- Hva må endres i måten vi tenker på kantinelokalene?
- Hvordan lager vi en best mulig kantine?
Første nettmøte, onsdag 17.2.21 kl. 10.00-11.15
Foredragsholdere: Rowan Singsaas-Brown, Leder matfaglig, 4service og lege Jan Strømme, DNB
Andre nettmøte, onsdag 10.3.21, kl. 10.00-11.15
Foredragsholdere: Interiørarkitekt Elisabeth Paus og Markedsdirektør Raymond Wiig, Foodtechgruppen
Debatt med de fire foredragsholderne:
Vi legger opp til et debattmøte avslutningsvis i april/mai.
Nærmere informasjon om debattmøtet kommer i april.
Programkomite:
Sissel Sunde, Equinor ASA, Elin Vestre, Gjensidige, Stephan Härdi, DNB, Bjarte Nygård og Tove Zapffe, Departementenes Sikkerhets- og serviceorganisasjon, DSS, Lars Henrik Pihl, Sykehuset Østfold HF, Alain Clérambault, (NFN Styret) og Grete Methi, Norges Bank.
Teamslink til å delta på foredragene i kalenderen.