post

Vel gjennomført nettverksmøte hos EY 31. januar

Kategori

Aktuelt Nettverk og møter Workplace Management

Sist endret: 15. februar 2024


31. januar var det duket for et svært interessant NfN nettverksmøte i EY sine lokaler i Stotorvet 7. Med over 60 påmeldte deltakere til møtet, var det ingen tvil om at temaene for dagen vekket stor interesse hos NfN-medlemmene.

Christin E. Bøsterud, Country Managing Partner & Nordic Chief Sustainability Officer i EY, ønsket deltakerne hjertelig velkommen. Deretter var det duket for et program stappfullt av faglig påfyll, og med fremtidens arbeidsplass i fokus:

  • Daniela Hamborg, Future of Work Strategy Lead Norway i EY, snakket om trender innenfor REFM, og REFMs rolle i fremtidens arbeidsplass.
  • Anja Undrum Enge, Partner, People Consulting i EY, tok for seg Work Reimagined Survey 2023, med spesielt fokus på arbeidsgivernes og arbeidstakernes ulike syn på arbeidsplassen.
  • Annethe Thorsrud, Partner/Int.ark MNIL i I-d. Interiørarkitektur & design AS og Marita Hagerup Vogt, Associate Director, Core Business Services, og Daniela Hamborg, begge i EY, fortalte om veien fra lansering av EY sin hybride arbeidsmodell til innflytting og bruk av nye lokaler i Stortorvet 7.

Etter det faglige opplegget, fikk deltakerne en spennende omvisning i lokalene, før de som ønsket det ble igjen for middag og mingling på Torgterrassen Bar & Brasserie.

Fikk du ikke anledning til å delta på det fysiske møtet? Presentasjonen fra møtet finner du i vedlegg.  


Line Bøe Skreosen

Nettverksgrupper og medlemskontakt