post

Proptech Mini-Summit 2024 avholdt 7. mai – se filmopptak og presentasjoner fra arrangementet!

Kategori

Aktuelt Nettverk og møter Proptech

Sist endret: 26. mai 2024


Den 7. mai var scenen satt for Proptech Mini-Summit 2024! For andre år på rad samlet NfN og Proptech Norway krefter for å arrangere vårens proptech-høydepunkt. Årets Mini-Summit ble avholdt i de moderne lokalene til DNB i Bjørvika, med smakfull bevertning i regi av Sodexo.

Over 160 engasjerte deltakere hadde meldt seg på, og stemningen var fylt av entusiasme allerede fra start. Fra ledende bransjeaktører til nyskapende startups, samlet Mini-Summiten et mangfold av tankeledere og innovatører innen eiendomsbransjen.

Med temaet «Det store kontorløftet» rettet arrangementet fokus mot en avgjørende utfordring: Tilpasning av kontorlokaler til fremtidige behov. Det moderne næringslivet står overfor stadig økende krav til bærekraft og fleksibilitet. Gårdeiere og utviklere må derfor ikke bare tilpasse seg disse kravene, men også forutse og imøtekomme leietakernes skiftende forventninger. Under Mini-Summiten ble disse temaene utforsket grundig, med fokus på konkrete case og eksempler på vellykkede implementeringer. Det var svært dyktige foredragsholdere som delte av sin kunnskap og sine erfaringer, og som ga inspirasjon til ulike måter å løfte kontoret til nye høyder.

Vi håper at alle som var til stede hadde utbytte av deltagelsen. Har du tilbakemeldinger på arrangementet, vil vi gjerne vite om det. Send en mail til LineBoe.Skreosen@multiconsult.no.

Hadde du ikke anledning til å delta på årets Proptech Mini-Summit? Fortvil ikke; presentasjoner og filmopptak fra arrangementet ligger som vedlegg til denne artikkelen. 

Vedlegg


Line Bøe Skreosen

Nettverksgrupper og medlemskontakt