post

Nettverksmøter med fokus på Bespisning og Workplace Management avholdt hos Telenor 9. mars

Kategori

Bespisning Nettverk og møter Workplace Management

Sist endret: 9. mars 2023


9. mars var over 40 bransjekolleger påmeldt til nettverksmøter hos Telenor i Snarøyveien 30. Det var to nettverksmøter som ble arrangert parallelt denne dagen: Ett nettverksmøte med fokus på Bespisning, og det andre med fokus på Workplace Management.

Dagen startet med kaffe og mingling med bransjekolleger. Anders Kristian Oswald i Telenor Eiendom ønsket velkommen, før deltakerne gikk inn i sine respektive møter.

Deltakerne som var påmeldt nettverksmøtet med fokus på Bespisning fikk foredrag fra ISS v/ Eskild Josten, Lars Fredius, Øyvind Sitter og Joao Amador. Foredraget handlet om ISS’ leveranse av 3 kantiner, 3 kaffebarer og 1 fine dining-restaurant hos Telenor i Snarøyveien 30. Etter foredraget fikk deltakerne se leveransen med egne øyne, gjennom befaringer. Fokuset var på de ulike konseptene, utvalg, presentasjon og innredning, og deltakerne fikk komme med spørsmål og innspill underveis.

Deltakerne som var påmeldt nettverksmøtet med fokus på Workplace Management fikk foredrag fra Christine Aasenden og Karin Holme i Telenor Eiendom. De introduserte deltakerne for ombyggingene som har blitt gjort i Telenors fellesarealer, herunder bakgrunn, konsept, design og erfaringer. Også i dette møtet fikk deltakerne være med på befaring. På befaringen fikk de se hva som er blitt gjort i fellesarealene i bygg J, K og D på Fornebu. For flere av deltakerne ble dette møtet en oppfølger til nettverksmøtet arrangert i mai 2021, hvor Telenor snakket om bakgrunn for, iverksettelse av og videre arbeid med prosjektet. Artikkel fra møtet i mai 2021 finner du HER.

Det var to vellykkede nettverksmøter med godt engasjement i begge grupper. Nettverksmøtene ble avrundet med felles lunsj for de som ønsket det.

Presentasjonene fra møtet ligger i vedlegg.


Line Bøe Skreosen

Nettverksgrupper og medlemskontakt