post

Invitasjon til digitalt møte i NfN nettverket Workplace Management – ny dato 12.01.22

Kategori

Workplace Management

Sist endret: 12. desember 2021


Tema: «Den nye arbeidshverdagen – kontoret får ny betydning»

V/ Hege Resvoll Skaug, Workplace Excellence NO, Nordea.

I programmet deltar også Hanne Nesteby, Norges Bank og Dan-Frode Skjelberg, Workplace Management, ISS.

Pandemien har endret helt hvordan vi ser på hjemmekontoret, og har vist at mange jobber minst like godt hjemmefra. Mange arbeidstakere har nå fått smaken på en større fleksibilitet i arbeidshverdagen og ønsker å benytte seg av hjemmekontor når det passer for dem. Samtidig trenger arbeidsplassene folk på jobb for å bygge en felles kultur, sikre utvikling, samhandling og innovasjon.

Sannsynligvis vil det bli avgjørende for bedrifter at de kan tilby sine medarbeidere en fleksibel arbeidsdag også etter pandemien. Klarer de ikke å tilby et attraktivt opplegg for dette kan de fort miste ansatte. Vi er med på å forme fremtidens arbeidsplass og vi er på vei til en ny normal i arbeidslivet.

På lik linje med mange selskaper er Nordea opptatt av spørsmål som «hvordan tilrettelegge for så gode tilbud at de ansatte velger å komme inn på kontoret». I møtet i januar vil Hege Resvoll Skaug i Workplace Management hos Nordea gi en presentasjon av deres tanker, og så vil vi også trekke inn gode erfaringer og betraktninger fra Norges Bank og ISS.

Onsdag 12. januar 2022,  kl. 09.00-10.00, Microsoft Teams meeting.

Link til å delta i møtet finner du i arrangementkalenderen.


Kirsten Faye Jordan

Ansvarlig nettverksgrupper og medlemskontakt