post

Digitalt møte avholdt i NfN nettverket Bespisning 17.02.21

Kategori

Aktuelt Bespisning

Sist endret: 18. februar 2021


Første møte i den digitale møteserien Fremtidens kantine ble avholdt onsdag 17. februar.
Temaet var populært, det var 105 deltakere fra NfNs medlemsbedrifter.

Foredragsholderne Rowan Singsaas-Brown, Leder matfaglig, 4service og lege Jan Strømme, DNB delte sine synspunkter på:

Hva innebærer fremtidens kantine etter covid 19?

  • Hva må endres i måten vi serverer mat på?
  • Hva må endres i måten vi tenker på kantinelokalene?
  • Hvordan lager vi en best mulig kantine?

Se presentasjonene deres i vedlegg.

Andre nettmøte i serien vil bli  avholdt, onsdag 10.3.21, kl. 10.00-11.15
Foredragsholdere: Interiørarkitekt Elisabeth Paus og Markedsdirektør Raymond Wiig, Foodtechgruppen.
Se Teamslink i kalenderen.

Programkomite: Sissel Sunde, Equinor ASA, Elin Vestre, Gjensidige, Stephan Härdi, DNB, Bjarte Nygård og Tove Zapffe, Departementenes Sikkerhets- og serviceorganisasjon, DSS, Lars Henrik Pihl, Sykehuset Østfold HF, Alain Clérambault, (NFN Styret) og Grete Methi, Norges Bank.


Kirsten Faye Jordan

Ansvarlig nettverksgrupper og medlemskontakt