Laster Hendelser
post

NfNs Årsmøte 2020

Detaljer

Dato:
12 mars, 2020
Tid
15:00 - 17:00
Hendelse Kategori:

Sted

If forsikring
If, Drammensveien 244, Oslo

NfNs Årsmøte 2020

12 mars, 2020 - 15:00 - 17:00

På årsmøtet vil vi blant annet presentere Styrets forslag til nye vedtekter for NfN. Alle er velkommen! Gi gjerne beskjed om du tror du kommer til å delta på årsmøtet.

Visjon: «NfN er viktigste arena for beste praksis innen FM i Norge»
1. NfNs strategi for å oppfylle visjonen

Trendene i utviklingen av FM som profesjonelt fagområde viser at det legges stadig større vekt på FMs strategiske betydning for ulike former for resultatoppnåelse i kjernevirksomhetene. Utover kostnader og økonomisk resultat er tilleggsverdier som medarbeidertrivsel, produktivitet, miljø og bedriftsprofilering vesentlige.
I tråd med dette vil NfN prioritere arbeidsmål på følgende områder som ventes å ha strategisk betydning i medlemmenes virksomhet:

Forvaltning og bruk av bygg og eiendom
NfN skal bidra spesielt til videre utvikling av fagområder innen bygg og eiendom som driftsmidler for kjernevirksomheten, og i andre servicefunksjoner til arbeidsmiljøene gjennom innsikt i beste praksis i medlemsorganisasjonene og andre miljøer.

Bruk av ny teknologi
NfN skal samle og dele kunnskap om ny teknologi som kan underbygge medlemmenes strategiske FM-målsettinger. Nettverket har et potensial til å være avgjørende for den enkelte medlemsorganisasjons mulighet til å holde seg informert og oppdatert.

Premissgiverfunksjonen ved anskaffelse, samt ledelse og oppfølging av leverandører/egne medarbeidere NfN skal legge vekt på emner innen tjenestekvalitet, ressursbruk og rett tilpassede anskaffelser av FM-tjenester i en utvikling hvor stadig flere tjenester kjøpes fra ekstern


author

Henning Verløy

Administrativ leder – RE FM Consulting