post

ISS og Schage Eiendom med storsatsning: Starter kommersiell restaurantdrift

Kategori

Leverandør

Sist endret: 9. juni 2022


Tonje Næss

ISS og Schage Eiendom med storsatsning: Starter kommersiell restaurantdrift

Schage Eiendom har valgt ISS Facility Services til å drifte sin nye storsatsning midt i Oslo. ISS skal drive personalrestaurant på dagtid og kommersiell brasserie og vinbar på kvelden. Målet er å skape Oslos flotteste takterrasse med deilige smaksopplevelser på toppen av Stortorvet 7. Dette er første gang ISS skal drifte kommersiell restaurant og markerer dermed en ny strategisk satsning for selskapet.

– Med personalrestaurant på dagtid og kommersiell restaurant på kveldstid skal vi skape enestående opplevelser og god stemning hele døgnet, både for de som jobber i bygget og for alle andre. Her skal du få deilig mat og noe godt i glasset på en fantastisk lokasjon. At ISS nå skal drifte kommersiell restaurant er et naturlig neste steg for oss. Med tusenvis av serveringssteder over hele Norge, er ISS kanskje Norges største restaurantkjede, og med denne satsningen tar vi en enda tydeligere posisjon innenfor servering. Våre dyktige fagfolk er nå i full sving med å planlegge det som blir vår første kommersielle restaurant, og vi gleder oss til å ønske medarbeiderne i Stortorvet 7 og alle andre gjester hjertelig velkommen, sier CEO i ISS Norge & ISS Nord-Europa Carl-Fredrik Bjor.

 

ISS skal levere serveringsløsningene, inkludert personalrestaurant på dagtid, og brasseri, vinbar og takterrasse på kveldstid. Restauranten ligger i åttende etasje i Stortorvet 7 og skal etter planen åpne i juni 2023.

 

– Den nye arbeidshverdagen har endret vanene våre og mange av våre kunder opplever at det er utfordrende å få medarbeiderne tilbake til kontoret. De har blitt komfortable på hjemmekontor i løpet av pandemien og nå må det være verdt det å ta turen til kontoret. Det krever mer av oss som arbeidsgivere og av ISS som leverandør av fasilitetstjenester. Vårt oppdrag er å hjelpe våre kunder til å skape steder der folk ønsker å være, og fantastiske serveringsløsninger som det vi skal skape i Stortorvet 7 gir en ekstraordinær opplevelse. Dette er en veldig spennende kontrakt og vi gleder oss stort til samarbeidet med Schage Eiendom og brukerne av bygget, sier Bjor.

– Stortorvet 7 ferdigstilles i 2023 og blir et bidrag til revitalisering av Oslos midtpunkt. Schage Eiendom har hatt visjon om å tilby et unikt spisetilbud på taket av prosjektet som kan benyttes av hele befolkningen, skape en ny møteplass. Å lykkes kommersielt har vi stor respekt for. Vi er avhengig av godt samarbeid med byggets brukere og de som skal drive stedet, og ISS overbeviste oss om at de var riktig samarbeidspartner for prosjektet. Å få med en så stor aktør som ønsker å satse og skape et unikt punkt i byen er superspennende. ISS har gitt oss troen, de har den rette tilnærmingen og tenker langsiktig på å lykkes med et unikt bar og spisetilbud på Stortorvets tak. Vi gleder oss til åpningen, sier Egil Svoren som er daglig leder i Schage Eiendom.


Tonje Næss

Tonje Næss

Kommunikasjonssjef/Head of Communications ISS Facility Services AS